Guions

CÒMIC

He escrit guions per Editorial Bruguera, Equip Botifarra, Ediciones B, Editorial Grijalbo, Còmic Internacional, etc. per a revistes com ara «Más Madera!, Mortadelo, TBO, Monstruos & Co, Zipi y Zape, Guai! Yo y yo…» (1985-1990).

Per l’agència “Estudio Comicup” i l’Editorial Iru realització de guions de còmic i edició per a publicacions infantils i adultes diverses d’Alemanya, Uruguai, Argentina, Aràbia Saudita, França, Espanya, etc. (1988-1991)

També amb “Estudio Comicup” he desenvolupat guions per a publicacions de Disney (EUA) i la revista “Gespenstern” (Alemanya).

“El Grafitti de Moctezuma” Fesalc, Barcelona, 1991. Guió d’aquest l’àlbum de còmic, amb dibuixos de Pep Rius.

“Oráculo” Joc Internacional Editors, Barcelona, 1992. Joc de rol didàctic sobre la cultura grega i el món antic.

“La Nueva Atlántida” Joc Internacional Editors, Barcelona, 1995 Extensió del joc “Oráculo.

Membre del Consell de Redacció del suplement infantil “L’AVUI dels SÚPERS” del diari “AVUI” (1995-96). Guions i textos per a aquesta publicació setmanal.

AUDIOVISUALS

Íxia Films. Cap de premsa i comunicació de la productora en els llargmetratges d’Ignasi P. Ferré “Qui t’estima Babel” i “Un submarí a les estovalles” (1989-92). Editor d’Íxia Llibres, editorial especialitzada en cine.

Canal Blau TV. Guió i direcció del magazine de cultura “La Rambla” i guió, direcció i presentació del programa de cinema “La jungla d’asfalt” (1990-91).

Emissora Municipal Ràdio Cubelles, director, locutor i guionista (1990-92).

RTVE. Creació de guions per programes i promocions de continuïtat, entre d’altres Intros Mundial Futbol 94, Con mucha marcha!, els especials Gala 39, Premis RNE Sant Jordi de Cinematografia i Passarel·la Gaudí, etc. (contractes per obra, 1994-97).

RTVE. Guió del documental “Paisatges de Gaudí” (1996), amb realització de Miquel Fortuny i producció de Daniel Ríos.he